Samarbeidspartnere

 

Frilynt-Norge logo blå b
Tjøme Ungdomshus får frifondmidler fra Ungdom og Fritid
<< >>

Her er våre samarbeidspartnere

 

 

TJØME KULTUR

kultur høst 2017

Klikk på bildet for å se kulturprogrammet for høsten 2017

Tjøme barne- og ungdomshus administreres av Tjøme kommune.

Vi forholder oss til kulturplanens målsettinger for barn og unge.

 

 

 

HUSET

Trykk på bilde for facebooksiden til HUSET

Huset er ungdomshuset på Nøtterøy og er lokalisert på Borgheim, sentralt på Nøtterøy. Her kan man spille biljard, tegne, gjøre lekser, snakke og mye mye mer.

Huset er en naturlig samarbeidspartner for ungdomsvirksomhet på Tjøme. Huset og Tjøme barne- og ungdomshus samarbeider allerede om prosjekter og arrangementer. UKM er et av dem, hvor Tjøme og Nøtterøy har lokalmønstring på Støperiet. Vi samarbeider om et bredt og godt sosialt og inkluderende kulturliv for barn og ungdom på begge øyene.

 

 

UKM

UKM_logo

Trykk på bilde for UKM siden vår.

 

UKM (Ungdommens Kulturmønstring) er mange små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen

 

 

Ungdom og Fritid

Logo_frifond_ungdom og fritidUngdom og Fritid er en demokratisk barne- og ungdomsorganisasjon for brukere, ansatte og frivillige i kommunale og kommunalt støttede fritidsklubber, ungdomshus og lignende tiltak.Over 600 fritidsklubber, ungdomshus, fritidssenter, aktivitetshus og lignende tiltak over hele landet fra Nordkapp til Lindesnes er medlemmer i foreningen. Tjøme Ungdomshus har blant annet søkt frifondmidler til både Aktiv Sommer og Ung På Tur.