URG – Ungdommens ressursgruppe

URG representanter

URG – Tjøme – Mia Skaret

URG – Nøtterøy – Vegard Amundsen

URG, ungdommens ressursgruppe, er en gruppe ungdommer som gjennom hele året jobber
for å gjøre UKM enda bedre for nettopp deg.

URGlogoEmblemFargeVi er én URGer fra hvert fylke i tillegg til lederen vår, og på denne siden kan du se hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi kan hjelpe deg.

Siden 2009 har vi jobbet mot et bedre UKM, både lokalt, regionalt og nasjonalt. Du har kanskje pratet med oss på lokal- eller fylkesmønstringene, eller sett oss hoppe rundt i kanindrakter på UKM-festivalen? Fra 2014-sesongen kjenner du oss som ungdommens ressursgruppe. Tidligere var vi en referansegruppe som tok imot deltakernes meninger og videreformidlet det til UKM Norge, nå skal vi også selv aktivt på banen for å jobbe for at dine tanker og ideer skal bli til virkelighet.

Våre hjertesaker

UKM har ca. 20 – 25 000 deltakere hvert år. Dette er kjempebra, men vi ønsker flere! UKM er en kjempegod arena for utvikling og læring, samtidig som det er gratis! Det er en mulighet til å kunne utvikle seg i et yrke innenfor kunst- og kultur og lære av andre ungdommer som også har et hjerte for forskjellige kulturuttrykk.
En av URGs hjertesaker er å få med flest mulig sjangere på UKM, så vi får vist frem alle de talentene Norge har å by på! Da blir det også mer spennende å delta, fordi man kan utvikle seg innenfor forskjellige sjangere, eller kanskje til og med skape sin egen sjanger. I tillegg setter vi oss hvert år nye mål ut ifra de tilbakemeldingene vi får. Så hva tenker du på? Si det!
For at UKM skal bli bedre for deg og for at vi skal få flere med, trenger vi din mening – for det er du som vet best hva ungdommene vil ha. Du finner bilder av oss på kartet nederst på siden. Klikk på din URGer, og fortell oss hva du tenker!
Vil du vite hva vi gjør i løpet av året? Følg URG Norge på instagram og lik oss på facebook!

Tidligere URG – Representanter

Linca Svendsen

Periode: 2013-2016
Linca var URG representant for Nøtterøy. Hun har vært aktiv i UKM i mange år. Hun rakk 3 år som URG før hun ga stafettpinnen videre i 2016. Linca var lidenskapelig opptatt av at alle skulle ha det bra, og at alle skulle behandles med respekt. I tillegg var hun en ildsjel når det gjelder ungdom i alle ledd.

Kristian Teige

Periode: 2012-2016
Kristian var URG for Tjøme. Han deltok i UKM i 5 år. Han har over lang tid vært URG representant og arbeidet for at ungdommenes meninger skulle bli hørt. Han arbeidet særlig for arbeid med unge arrangører sammen med Linca, hvor de sammen klarte å opparbeide fylkets største arrangørteam. Kristian har ennå ikke gitt opp sitt UKM arbeide, og han arbeider nå for å kunne fortsette sitt UKM engasjement.

Mikkel Hansen

Periode: 2012
Mikkel var URG for Nøtterøy. Han var særlig opptatt av samhold og trivsel. Han deltok selv som ung arrangør gjennom flere år. Hans engasjement er stadig å se i UKM systemet. Mikkel er en fantastisk person som alltid har et smil på lur, noe som fører til at han skaper trivsel og glede i teamet.